Pachet Deco – Fun

Facem echipa cu tine shopping impreuna din proiectul tau realitate

Da, ai inteles bine! Pentru ca stim cum este sa visezi la camera ta amenajata final, sa pui suflet in fiecare detaliu, sa alegi tu fiecare obiect de decor, sa testezi mobilierul si sa ti-l imaginezi asezat in camera, sa zambesti mandru de realizarea ta la final! Ti se pare greu? Crezi ca e complicat? Zici tu ca nu te pricepi? Garantam ca vei face echipa buna cu noi, ca vei invata multe lucruri, ca experienta asta va fi chiar distractiva si placuta. Si ca sigur colaborarea se va transforma in prietenie! 😉

P.S. Facem echipa si cu sotia pentru bucatarie, si cu sotul pentru birou, si cu bunica pentru gradina, si cu fiul / fiica pentru camera personala … si cu pisica pentru coltul ei de lenevire!

Cum functioneaza:
Ne trimiti cererea ta prin formularul din aceasta pagina si designer-ul te va contacta in maxim 24h. Veti stabili  o intalnire pentru a va cunoaste si pentru a discuta primele detalii ale proiectului tau (timpul pe care il ai disponibil, bugetul, stilul, etc.). La urmatoarea intalnire va trebui sa faci plata a 50% avans din valoarea totala, urmand ca, la finalul amenajarii, sa platesti diferenta.
Apoi designer-ul va merge in locatie pentru a masura spatiul si va incepe proiectarea camerei tale. Acest proces dureaza 3-5 zile si vei primi imagini 2D si 3D si oferta de produse (mobila, decoratiuni, textile, corpuri de iluminat, etc) timp in care designer-ul si tu veti alege impreuna totul.
Cand ati cazut de acord asupra detaliilor, se face lista de cumparaturi si incepe sesiunea de shopping impreuna, online si/sau offline!
Amenajarea se poate desfasura pe etape, in functie de finantele disponibile si de intrarea in posesie a produselor, sau intr-o singura etapa cand ai toate produsele disponibile si timp liber.
 
Ce primesti:
  • Primesti proiectul 2D al spatiului cu pozitionarea mobilierului si a decoratiunilor
  •  2 imagini ale camerei amenajate 3D, 1 imagine simulare virtuala 3D imagini cu amenajarea camerei asa cum va arata la final
  • Lista de cumparaturi pentru intreaga amenajare a camerei (mobila, decoratiuni, textile, finisaje) cu preturi si magazinele de unde le vom cumpara / comanda impreuna.
  • Reconditionarea / transformarea mobilierului pastrat in spatiu (daca este cazul)
  • Implementarea design-ului impreuna (montaj mobilier, asezarea in spatiu, aplicarea textilelor si asezarea decoratiunilor, montaj corpuri de iluminat, montaj rafturi, etc.)
  • Asistenta, suport si consultanta pe toata perioada implementarii
Ce trebuie sa faci tu:
 
1. Stilul 
Te vom ruga sa ne trimiti cateva imagini cu stilul si ideile tale. Daca ai cont Pinterest, ne poti da share la continutul care iti place. De asemeni, vom completa impreuna un formular cu toate preferintele tale.
 
 2. Realizarea proiectului
Pachetul include un numar nelimitat de vizite in locatie. Designer-ul va realiza masuratorile si va consulta releveul (daca exista). Pe baza masuratorilor si a releveului se va face planul camerei. Implementarea se va face impreuna cu si in prezenta clientului.
 
3. Finisajele interioare si amenajarea
Tu alegi camera pe doresti sa o amenajam impreuna. Daca este o camera in care ai deja finisajele facute si vrei doar sa o mobilezi si decorezi, va trebui sa decizi ce obiecte / mobila vrei sa pastrezi.
 
Important!
Acest pachet de Design Online include si implementarea proiectului la nivel de mobilare, iluminare si decorare. Daca aceasta camera este o camera goala, atunci noi iti vom oferi si solutii de amenajare interioara cu finisaje (ex. tapet, gresie, parchet, faianta, lambriuri, scafe, baghete led, etc) in acelasi pret al pachetului, dar NU le vom implementa noi in pretul acestui pachet. Avem un pachet dedicat pentru design, decor si amenajare. 

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii.