Design – ONLINE

Design interior online

Cel mai economic si rapid mod de a-ti amenaja spatiul cu ajutorul unui designer. Fara vizite, fara batai de cap, fara alergatura inutila prin magazine, fara sa cauti pe zeci de site-uri si poze o idee sau o mobila care s-ar putea sa nu se potrivesca in dimensiunile camerei tale.

Cum functioneaza:
Cumperi pachetul si noi te contactam pentru confirmare in max 24h. Iti vom pune cateva intrebari pentru a intelege cat mai bine nevoile tale si stilul tau. Apoi ne apucam de amenajare impreuna. Tinem legatura prin WhatsAp si telefon si te sustinem si ghidam pas cu pas.
 
Ce primesti:
  • Primesti proiectul 2D al spatiului cu pozitionarea mobilierului si a decoratiunilor
  • Lista de cumparaturi pentru intreaga amenajare a camerei (mobila, decoratiuni, textile, finisaje) cu preturi si magazinele de unde sa le achizitionezi
  • Consultanta pentru reconditionarea / transformarea mobilierului pastrat in spatiu
  • Asistenta online pe toata perioada amenajarii camerei
  • 2 imagini cu amenajarea camerei asa cum va arata la final
  • 1 imagine cu simularea virtuala a camerei – 3D
Ce trebuie sa faci tu:
 
1. Stilul 
Te vom ruga sa ne trimiti cateva imagini cu stilul si ideile tale. Daca ai cont Pinterest, ne poti da share la continutul care iti place.
 
 2. Descrierea proiectului
Intrucat acest pachet nu include vizite si deplasari, avem nevoie de tine sa masori camera si sa ne faci cateva poze. Pe baza masuratorilor tale noi vom creea planul camerei. Daca detii releveul spatiului, ne va fi de ajutor. Insa, din experienta, nu intotdeauna dimensiunile din releveu corespund perfect celor reale asa ca masuratorile sunt absolut necesare.
 
3. Finisajele interioare si amenajarea
Tu alegi camera pe doresti sa o amenajam impreuna. Daca aceasta camera este o camera goala, atunci noi iti vom oferi si solutii de amenajare interioara cu finisaje (ex. tapet, gresie, parchet, faianta, lambriuri, scafe, baghete led, etc) in acelasi pret al pachetului. Daca este o camera in care ai deja finisajele facute si vrei doar sa o mobilezi si decorezi, va trebui sa ne spui ce obiecte / mobila vrei sa pastrezi.
 
Important!
Acest pachet de Design Online nu include si implementarea proiectului. Cumparaturile, implementarea si amenajarea se fac de catre client sub indrumarea si asistenta online a designer-ului. 

Contacteaza-ne acum pentru acest pachet.