Design – ONLINE

Design interior online

Cel mai economic si rapid mod de a-ti amenaja spatiul cu ajutorul unui designer. Fara vizite, fara batai de cap, fara alergatura inutila prin magazine, fara sa cauti pe zeci de site-uri si poze o idee sau o mobila care s-ar putea sa nu se potrivesca in dimensiunile camerei tale.

Cum functioneaza:
In primul rand trebuie sa ma contactezi pentru a confirma disponibilitatea serviciilor. O poti face prin e-mail, WhatsApp, Signal, sms, telefonic. Ai toate aceste date in pagina mea de Contact. Iti voi pune cateva intrebari pentru a intelege cat mai bine nevoile tale si stilul tau. Apoi ne apucam de amenajare impreuna. Tinem legatura prin WhatsAp si telefon si te sustin si ghidez pas cu pas.
 
Ce primesti:
  • Primesti proiectul 2D al spatiului cu pozitionarea mobilierului si a decoratiunilor, cu masuratorile camerei si ale obiectelor din ea.
  • Lista de cumparaturi pentru intreaga amenajare a camerei (mobila, decoratiuni, textile, finisaje) cu preturi si magazinele recomandate de unde sa le achizitionezi
  • Consultanta pentru reconditionarea / transformarea mobilierului pastrat in spatiul amenajat
  • Asistenta online pe toata perioada amenajarii camerei
  • 2 imagini simulare 3D pe zi si 2 de noapte, cu amenajarea camerei asa cum va arata la final.
  • 1 simulare virtuala a camerei – 3D
Ce trebuie sa faci tu:
 
1. Stilul 
Te vom ruga sa ne trimiti cateva imagini cu stilul si ideile tale. Daca ai cont Pinterest sau Facebook,  imi poti da share la continutul care iti place.
 
 2. Descrierea proiectului
Intrucat acest pachet nu include vizite si deplasari, am nevoie de tine sa masori camera si sa ne faci cateva poze. Pe baza masuratorilor tale noi vom creea planul camerei. Daca detii releveul spatiului, ne va fi de ajutor. Insa, din experienta, nu intotdeauna dimensiunile din releveu corespund perfect celor reale asa ca masuratorile sunt absolut necesare.
 
3. Finisajele interioare si amenajarea
Tu alegi camera pe doresti sa o amenajam impreuna. Daca aceasta camera este o camera goala, atunci  iti voi oferi si solutii de amenajare interioara cu finisaje (ex. tapet, gresie, parchet, faianta, lambriuri, scafe, baghete led, etc) in acelasi pret al pachetului. Costul manoperei si mesterul il vei gasi si plati tu. Daca este o camera in care ai deja finisajele facute si vrei doar sa o mobilezi si decorezi, va trebui sa ne spui ce obiecte / mobila vrei sa pastrezi.
 
Important!
Acest pachet de Design Online nu include si implementarea proiectului. Cumparaturile, implementarea si amenajarea se fac de catre client sub indrumarea si asistenta online a designer-ului.