Designul de Craciun

design craciun living

Design-ul de Craciun nu trebuie lasat pe luna Decembrie. Nu uitati ca, in fiecare an, in apropierea Sarbatorilor de Iarna, toti curierii si magazinele sunt foarte aglomerate.

Aparent, in preajma sarbatorilor produsele au oferte mai bune de pret. In realitate, pretul lor a fost mic in restul anului, crescand in sezon. Totusi, oferta de produse este mult mai variata in lunile Noiembrie si Decembrie. Astfel ca, cea mai buna perioada pentru cumparaturile care tin de design-ul de Craciun este luna Noiembrie.

Anul acesta va prezentam cateva elemente de decor care vor innobila orice interior si care vor dainui si in anii urmatori

Textile pentru Craciun

Puteti folosi fete de perna pentru canapeaua din living, cu modele diferite, asortand 2 sau 3 dintre ele cu o draperie din acelasi material. Anul acesta am gasit ptr dvs produse de calitate ceha, dimensiuni la comanda si preturi bune IN ACEST MAGAZIN ONLINE. fete de perna, naproane, lenjerii, draperii, etc.

Luminite si ghirlande

Design craciunPentru iluminat, anul acesta adaugam lumini deosebite, perdele, turturi, cascade si ghirlande pe care le poti cumpara sau inchiria. Le puteti monta singuri sau poti alege serviciul de montaj al magazinului!

Vezi colectia de lumini aici

Decoratiuni naturale de brad, coronite si aranjamente

Cele mai frumoase coronite si aranjamente, la un pret accesibil, le-am gasit la Floraria 123 si la Floria

Pe internet vei gasit multe oferte de brazi artificiali.design craciunAm testat pentru tine si am ales 2 dintre cele mai bune site-uri in raport design, pret si calitate.

Brazidelux.net si Brazicraciun.net – spor la cumparaturi

Stiai că este nevoie de circa 10 ani pentru ca un brad să devină frumos și bogat, pregătit pentru a fi împodobit de Crăciun?

brazi de craciun artificiali sau naturali

Vei folosi un astfel de brad natural împodobit doar pentru 1 lună sau 2, după care îl vei arunca la gunoi.

10 ani aruncați într-o clipa la gunoi. Oare merită?

Dacă ne gândim că este nevoie de un deceniu pentru ca un brad să se dezvolte până la talia potrivită pentru a fi împodobit de Crăciun o să ni se pară mult.

Poti afla mai multe despre brazii naturali aici

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp