Pachet Deco Design

Design Interior si implementare

Cum functioneaza:
Ne trimiti cererea ta prin formularul din aceasta pagina si designer-ul te va contacta in maxim 24h. Veti stabili  o intalnire pentru a va cunoaste si pentru a discuta primele detalii ale proiectului tau (timpul pe care il ai disponibil, bugetul, stilul, echipa, finisajele interioare, etc.). La urmatoarea intalnire va trebui sa faci plata a 50% avans din valoarea totala, urmand ca, la finalul amenajarii, sa platesti diferenta.
Intr-o zi la alegerea ta, designer-ul va merge in locatie pentru a masura spatiul si va incepe proiectarea camerei tale. Acest proces dureaza 2-3 zile si vei primi imagini 2D si 3D si oferta de produse (mobila, decoratiuni, textile, corpuri de iluminat, etc) timp in care designer-ul si tu veti alege impreuna totul.
Cand ati cazut de acord asupra detaliilor, se face lista de cumparaturi si incepe implementarea.
 
Ce primesti:
  • Primesti proiectul 2D al spatiului cu pozitionarea mobilierului si a decoratiunilor
  •  2 imagini ale camerei amenajate 3D, 1 imagine simulare virtuala 3D imagini cu amenajarea camerei asa cum va arata la final
  • Lista de cumparaturi pentru intreaga amenajare a camerei (mobila, decoratiuni, textile, finisaje interioare) cu preturi si magazinele de unde pot fi achizitionate.
  • Reconditionarea / transformarea mobilierului pastrat in spatiu (daca este cazul)
  • Implementarea design-ului (amenajare interioara pereti, gresie, faianta, montaj sanitare, montaj mobilier, asezarea in spatiu, aplicarea textilelor si asezarea decoratiunilor, montaj corpuri de iluminat, montaj rafturi, etc.)
  • Asistenta, suport si consultanta pe toata perioada implementarii
  • 2 revizii – ai voie sa te razgandesti!
Ce trebuie sa faci tu:
 
1. Stilul 
Te vom ruga sa ne trimiti cateva imagini cu stilul si ideile tale. Daca ai cont Pinterest, ne poti da share la continutul care iti place. De asemeni, vom completa impreuna un formular cu toate preferintele tale.
 
 2. Realizarea proiectului
Pachetul include un numar nelimitat de vizite in locatie. Designer-ul va realiza masuratorile si va consulta releveul (daca exista). Pe baza masuratorilor si a releveului se va face planul camerei. Implementarea se va face de catre designer si echipa acestuia.
 
3. Finisajele interioare si amenajarea

Amenajarea si implementarea o facem noi, finisajele le alegem impreuna.

 
Contacteaza-ne acum pentru acest pachet.