Pachet Deco Design

Design Interior si implementare

Cum functioneaza:
Inainte de toate trebuie sa ma contactezi ptr a-ti confirma disponibilitatea. Vom stabili  o intalnire pentru a ne cunoaste si pentru  a discuta primele detalii ale proiectului tau (timpul pe care il ai disponibil, bugetul, stilul, echipa, finisajele interioare, etc.). Aceasta intalnire este contra-cost si se poate face atat in spatiul public / privat cat si in locatia ce urmeaza a fi amenajata.
La urmatoarea intalnire va trebui sa faci plata a 50% avans din valoarea totala, urmand ca, la finalul amenajarii, sa platesti diferenta.
Intr-o zi la alegerea ta, designer-ul va merge in locatie impreuna cu echipa pentru a masura spatiul si va incepe proiectarea camerei tale. Acest proces dureaza 5-10 zile (in functie de amploarea spatiului) si vei primi imagini 2D si 3D si oferta de produse (finisaje interioare, mobila, decoratiuni, textile, corpuri de iluminat, etc) timp in care designer-ul si tu veti alege impreuna totul.
Cand ati cazut de acord asupra detaliilor, se face lista de cumparaturi si incepe implementarea.
 
Ce primesti:
  • Primesti proiectul 2D al spatiului cu pozitionarea mobilierului si a decoratiunilor, cu masuratori si cote pentru tot ceea ce exista in spatiul respectiv.
  •  2 imagini ale camerei amenajate 3D, 1 imagine simulare virtuala 3D imagini cu amenajarea camerei asa cum va arata la final
  • Lista de cumparaturi pentru intreaga amenajare a camerei (mobila, decoratiuni, textile, finisaje interioare) cu preturi si magazinele de unde pot fi achizitionate.
  • Reconditionarea / transformarea mobilierului pastrat in spatiu (daca este cazul si daca este posibil)
  • Implementarea design-ului (amenajare interioara pereti, gresie, faianta, montaj sanitare, montaj mobilier, asezarea in spatiu, aplicarea textilelor si asezarea decoratiunilor, montaj corpuri de iluminat, montaj rafturi, etc.)
  • Asistenta, suport si consultanta pe toata perioada implementarii
  • 2 revizii – ai voie sa te razgandesti!
Ce trebuie sa faci tu:
 
1. Stilul 
Te voi ruga sa imi trimiti cateva imagini cu stilul si ideile tale. Daca ai cont Pinterest,  poti da share la continutul care iti place. De asemeni, vom completa impreuna un formular cu toate preferintele tale.
 
 2. Realizarea proiectului
Pachetul include un numar nelimitat de vizite in locatie. Designer-ul va realiza masuratorile si va consulta releveul (daca exista). Pe baza masuratorilor si a releveului se va face planul camerei. Implementarea se va face de catre designer si echipa acestuia, sau de catre designer si mesterii clientului. In ambele variante, clientul este cel care va plati mana de lucru a mesterilor.
 
3. Finisajele interioare si amenajarea

Amenajarea si implementarea o facem noi, finisajele le alegem impreuna.