Protectia datelor

Protecția datelor

Prin prezenta notificare privind confidențialitatea datelor,  te informăm despre modul și scopul în care îți vom prelucra datele cu caracter personal, precum și explicarea drepturilor de care beneficiezi în baza legii aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Administram aceste date personale cu toata responsabilitatea si tinem cont in totalitate de legislatia in vigoare.

CINE ESTE RESPONSABIL DE DATELE TALE PERSONALE?

Deco Design este responsabil de orice date personale pe care ni le oferi în legătură cu relația noastră comercială.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM?

Colectam numai datele necesare relatiei noastre profesionale, incluzand si limitat la: date de contact (Nume si Prenume, adresa de facturare daca este cazul, numar de telefon, adresa de email, adresa IP)

Dacă utilizezi website-urile noastre, reține că acestea utilizează cookies .

CUM COLECTĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Colectăm datele tale personale direct de client atunci cand ne contacteaza, de exemplu atunci când ne acceseaza website-ul, când comunica telefonic sau online cu noi în legătură cu ofertele și serviciile noastre.

ÎN CE SCOP PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Folosim datele tale cu caracter personal pentru a-ți pune la dispoziție serviciile noastre. Nu exista inregistrare cu cont de client. Nu contactam clientii in scopuri publicitare sau comerciale dupa finalizarea proiectului acestora.

De asemenea, îți vom prelucra datele cu caracter personal dacă acest lucru ne este impus de lege (ex. pentru a menține evidențe fiscale despre operațiunile de vânzare) sau în situațiile în care ne-ai dat consimțământul tău expres în acest sens.

MODUL ÎN CARE UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Stocam datele tale personale doar in perioada si in scopul relatiei profesionale si nu prelucram datele tale cu caracter personal.

CU CINE PARTAJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Nu avem afiliati si nu partajam datele tale cu caracter personal.

PENTRU CÂT TIMP STOCĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vom păstra datele tale personale atâta timp cât este necesar pentru a-ți furniza serviciile, produsele sau informațiile pe care ni le-ai solicitat și pentru a gestiona relația comercială cu tine. Dacă ne-ai solicitat să nu comunicăm cu tine, vom păstra această informație atâta timp cât este necesar pentru a onora solicitarea ta. De asemenea, legislația aplicabilă prevede păstrarea anumitor date cu caracter personal (ex. legate de tranzacțiile comerciale) pentru anumite perioade de timp. Datele tale vor fi șterse imediat ce nu mai sunt necesare în acest sens.

DREPTURILE TALE

Ai dreptul de a solicita accesarea, rectificarea sau ștergerea datelor tale cu caracter personal.

În mod special, ai dreptul de a solicita o copie a datelor tale personale care sunt în posesia noastră.

Pentru orice informatii sau solicitare legata de datele tale personale te rugam sa ne trimiti un email la admin@deco-design.ro

MODIFICAREA ACESTEI NOTIFICĂRI    

Această Notificare privind confidențialitatea datelor a fost actualizată ultima oară în August 20202 Este posibil să modificăm / actualizam această informare  conform legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal.