Salon masaj

Un proiect inedit, cu buget redus, cu timp de executie indelungat, limitat de programul de lucru al salonului. Vila dispune de 2 bai cu sisteme de spa, 3 camere de masaj, 2 holuri si 1 receptie dar si de o curte interioara mica si un spatiu de pauza pentru angajate. Proiectul a inclus renovari ample, amenajari interiare si exterioare, re-design si decor, utilari si reconditionari.

Camera # 1

Ferestre schimbate, curatat tapet, zugravit cu ceramica, reparat pereti si tavan, imbracata podeaua si scafa, inlocuit mobilierul si obiectele de decor, textile si saltea. Tablia patului este realizata manual de noi. 

Buget camera: 500 euro

Timp executie: 4 zile

Camera #2

Indepartat tapetul vechi, dezlipita mocheta si reconditionat parchetul. Am aplicat rigips pe toti peretii ( camera se afla la demisol si exista riscul de umiditate) si am aplicat tapet nou. Intregul mobiler a fost schimbat, la fel si textile si obiectele de decor.

Buget camera 1500 ron

Timp executie : 5 zile

Poze in curand

Share on facebook
Share pe Facebook
Share on pinterest
Pin pe Pinterest
Share on whatsapp
Share pe WhatsAp
Share on email
Share pe Email

Camera #3

O camera la demisol in care s-a inlocuit tavanul de rigips, s-au imbracat peretii cu lambriuri, s-a indepartat mocheta si s-a schimbat mobilierul (Ikea). A fost realizat un sistem de aerisire catre exterior, camera neavand fereastra si s-a montat un aparat de dezumidificare. S-a zugravit si s-a aplicat tapet Orient. Obiectele de decor Zara Home. Felinarul a fost realizat modificat de noi (Jysk)

Buget camera : 3000 ron

Timp executie: 5 zile

Baie cu jacuzzi

Cada cu functie de hidromasaj a fost inlocuita cu un spa interior cu multiple functii ( ozonizare cromoterapie, hidromasaj si aeromasaj). S-a reconditionat gresia si faianta din travertin. S-au montat sistem de aerisire si a fost utilata baia cu uscator de maini , uscator de par (Vallera), sistem de autoigienizare toaleta cu folie auto-schimbabila pe senzor. S-a modificat instalatia de alimentare spa si cea electrica cu montajul unei sigurante diferentiale. Am schimbat si oglinda de deasupra cazii. Am montat si un sistem audio wireless. Usa a fost si ea schimbata.

Buget 20000 ron

Timp executie : 7 zile

Baie cu sauna

O baie relativ mica in care spatiul pentru dus era ingust, cu usa din lemn. In aceeasi baie se afla si centrala termica, baie fara fereastra. S-a refacut intregul proiect de gaze si s-a mutat centrala pe holul locatiei langa o fereastra dar si cu aerisire dedicata. Lambriul de pe pereti a fost partial schimbat cu faianta. Cadita de dus a fost scoasa si s-a realizat manual un spatiu de dus de tip walk-in cu gresie. Chiuveta a fost si ea schimbata, vasul de toaleta a fost utilat cu sistem de auto-igienizare pe senzor. S-au montat sisteme de uscare maini si de aerisire ventilata.

Elementele din lemn ale saunei au fost reconditionate si tratate, pietrele au fost inlocuite si s-a dotat sauna cu accesorii Harvia.

A fost anulat unul dintre radiatoare si a fost reconditionata usa.

Buget: 4500 ron

Timp executie 5 zile

Hol principal

Usa de la intrare a fost schimbata, tapetul a fost inlocuit, mana curenta / balustrada inlocuita, centrala termica noua ( mutata din baie), mobilier nou, candelabru, fototapet, mocheta scoasa si gresie reconditionata, mocheta noua pe trepte. A fost mutat sistemul de securitate, s-au montat camere de supraveghere HD, a fost anulata soneria si inlocuita cu un videointerfon.

Buget : 2000 euro

Timp executie 10 zile

Receptia

S-au dat jos perdelele de pe tavan si s-au inlocuit cu panouri decorative, sistemul de iluminare a fost schimbat si modificat. Fereastra a fost inlcuita cu termopan. Peretii din bar au fost placati cu parchet, restul peretilor cu panouri 3d bambus si tapet. Canapelele au fost inlocuite cu unele noi din aceeasi gama Ikea, masuta din Polonia – Spa table, obiectele de decor Zara Home. S-a montat aer conditionat, s-a colantat frigiderul. rafturile din bar au fost modificate si colantate. Caramida aparenta a barului a fost inlocuita cu un panou facut pe comanda cu grafica noastra. Tv-ul a fost schimbat, s-au montat camere de supraveghere Hd si un videointerfon cu deschidere la distanta. Parchetul a fost reconditionat.

Buget: 3500 euro

Timp executie 5 zile

Exterior

Acoperisul a fost reparat (pe alocuri schimbata tabla), burlanele si jgeaburile au fost inlocuite. Casa a fost  izolata pe exterior cu polistiren de 8 cm si s-a aplicat decorativa. Gardul de beton a fost si el imbracat si vopsit cu decorativa. Partea de sus a gardului a fost taiata din inaltime si imbracata cu policarbonat la exterior si gard viu artificial Boxwood la interior. Sistemul de iluminat a fost modificat. S-au montat camere de supraveghere HD, si iluminat pe senzor de miscare. Pavajul a fost scos, s-au inlocuit tevile de alimentare apa si ulterior s-a montat un sistem de degivrare in toata curtea peste care s-a aplicat ciment si vopsea antiderapanta. Vita de vie a fost scoasa si spatiul transformat. S-au adaugat o bancuta din fier forjat si o masuta ca spatiu pentru fumatori. S-au adaugat cateva obiecte de decor facute pe comanda in nisele ferestrelor. Deasupra usii a fost montata o copertina. Pe peretele casei s-au inlocuit tevile de gaz ( proiect refacut)

Buget 13000 ron

Timp de executie 10 zile

Colt de relaxare / pauza

Initial acest spatiu era folosit ca si vestiar. Am folosit o camera mai mica cu scop de depozitare pe care am transformat-o in vestiar si am dotat-o corespunzator, astfel incat a ramas spatiu pentru coltul de relaxare mult dorit si in acelasi timp cu acces la bucataria open space. A fost mutata si camera de supraveghere impreuna cu vestiarele.

Am transformat masa, am vopsit-o si colantat-o, am creeat cateva obiecte de decor si tabureti din ladite rezistente. Peretele a fost imbracat cu rigips si tapet iar cel din spatele canapelei cu faianta decorativa. Scaunele au fost inclocuite de o canapea confortabila. Spatiul a fost zugravit si curatat.

Buget : 2000 ron

Timp de executie: 2 zile