Tendinte Mobila in 2020

Ne-am documentat in lung si in lat  cele mai bune tendințe de design pentru mobilă pentru 2020. De la mobilierul sculptural la detaliile inspirate din Europa, fiecare tendință de design este mai mult decât suficientă inspirație pentru a-ți îmbrăca casa cu mobilierul visurilor tale.

Lumiere Console Boca do Lobo
Lumiere Console Boca do Lobo

Oglinzi mari

În loc de artă, oglinzile mari sunt piese impozante care pot fi un punct focal într-un interior, precum un dressing sau o baie. Sunt piese funcționale care acționează atât ca artă cât și ca decor.

Nu este un secret faptul că mobilierul potrivit poate transforma o cameră. Indiferent dacă optați pentru o creație personalizată unică sau una simplă cu o opțiune elegantă, totul înseamnă să găsiți mobilier care să se potrivească cu estetica designului interior.

În design, totul este ciclic, iar acum vedem reînvierea tendințelor de mobilă din anii 80, cum ar fi canapele curbate și alt mobilier tapițat. De asemenea, vedem o atenție asupra pieselor și mobilierului care se joacă  cu dimensiunea, precum lămpile și oglinzile supradimensionate.

Iluminatul este atât de important în orice design. Pentru 2020, vă puteți aștepta să observati o creștere a ofertelor si modelelor moderne de iluminat franceze și Art Deco.

Aplica de perete Metamorphosis
Aplica de perete Metamorphosis

Textura este in 2020 la cote inalte  și nu prezintă semne de pierdere a popularității. De la creșterea accentelor aurii, grătare metalice, sticlă spartă, detalii de sabot din alamă pe mese și lemnul tăiat dur, văzut la noul design al mobilierului de astăzi, textura este noul model atunci când vine vorba de a face o declarație vizuală.

Masa de cafea - EDEN GOLD
Masa de cafea - EDEN GOLD