Avantajele covoarelor in spatiul tau

Există multe motive pentru a folosi covoare în case și locuri de muncă. Există câteva puncte importante de reținut în acest sens.

Izolație: Covorul oferă căldură și izolație iarna. Reține aerul cald mai mult timp, oferindu-vă astfel confort prin separarea temperaturii dintre corp și podea.

Securitate: Siguranța într-o casă este foarte importantă, în special pentru copii și bătrâni. Covorul acționează ca un tampon pentru pașii noștri și, de asemenea, reduce riscul de alunecare și cădere.

Estetic: Covorul sta la baza decorului spatiilor noastre de locuit si trebuie avuta grija in alegerea lui. Culoarea și textura covorului pe care îl alegeți determină atmosfera camerei și vă exprimă personalitatea.

Acustic:Covorul asigură izolarea fonică și ajută la reducerea zgomotului deranjant din exterior. Tăcerea și intimitatea sunt asigurate prin prevenirea tranzițiilor sonore între etaje.

Confort: Covorul îți înmoaie pașii și oferă o zonă confortabilă de mers, astfel încât să poți sta pe podea și să-ți petreci timp jucând jocuri cu familia ta.

Filtrare: Când este curățată în mod regulat cu mături aspiratoare, crește calitatea aerului din interior prin curățarea aerului ambiental.

Covoare de calitate la pretui imbatabile